Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Türkiye Yüzyılı Projeleri tanıtım toplantısı düzenlendi

31 Mart 2024 Yerel

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerine sayılı günler kala, Göksun Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun Aydın, Cumhur İttifakı Teşkilatıyla birlikte “Kutlu Yürüyüş” ve “Türkiye Yüzyılı Projeleri” tanıtım toplantısı düzenledi.

Göksun İlçe Terminali’nden başlayan Kutlu Yürüyüşe yaklaşık 1000 kişilik Cumhur İttifakı seçmeni katıldı. Ayhan Taner Ekici Bulvarı, Cumhuriyet Caddesi ve Atatürk Caddesi güzergahını takip eden yürüyüş, Göksun Kültür Merkezi’nde son buldu. Yürüyüş boyunca vatandaşlar, “Göksun burada, başkanının yanında” tezahüratları ve meşalelerle destek verdiler.

Yürüyüş sonrası yapılan toplantıda konuşan Başkan Aydın, “Teşkilatımızla birlikte ilçemizin her bir noktasında ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bugün Ertuğrulgazi Mahallemizdeydik. Esnaf ve hemşehrilerimizle bir araya geldik, taleplerini dinledik. Plan ve projelerimizi anlattık, istişarelerde bulunduk. Hemşehrilerimizin bizlere gösterdiği güveni boşa çıkarmayacağız. Hayata geçireceğimiz projelerimizle Göksun’u  daha ileri taşıyacağız” dedi.

Başkan Aydın, “Türkiye Yüzyılı Projeleri” kapsamında Göksun’a yapılacak projeleri de tanıttı ve seçmenlerden tam not aldı. Toplantıda MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Hüseyin Vahit Demiröz, AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül ve MHP Göksun İlçe Başkanı Emre Çiçek de birer konuşma yaptılar.