Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu 1 Mayıs’ta Saraçhane’de açıklamalar yaptı.

CHP Genel Başkanı Özgür

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlamak için Saraçhane Meydanı’nda bir araya geldiler. Özel, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile yaptığı görüşmeler sonucunda Taksim’e izin verilmediğini belirterek hükümeti eleştirdi. İmamoğlu ise Saraçhane’nin hak arama mücadelesinin başarılı olduğunu ve eninde sonunda Taksim’de buluşacaklarını belirtti. Bugün için belirlenen toplanma alanı olan Saraçhane’den ayrılan liderlerin, ilerleyen süreçte Taksim Meydanı’nda buluşmayı hedefledikleri ifade edildi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında Saraçhane’de bir araya geldi. Özel, Taksim’e izin verilmemesi konusunda hükümeti eleştirirken İmamoğlu, Saraçhane’nin hak arama mücadelesinde başarılı olduklarını ve ilerleyen zamanlarda Taksim’de buluşacaklarını dile getirdi. Liderler, bugün için belirlenen toplanma alanından ayrılarak ilerleyen zamanda Taksim Meydanı’nda buluşma hedefinde olduklarını açıkladılar.