Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Can, projelerini anlatarak destek istedi

İYİ Parti Dulkadiroğlu Belediye

İYİ Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan Adayı Dr. Selahaddin Can, yerel seçim çalışmaları kapsamında Elmalar Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. İlçe Başkanı Ahmet Altun ve İYİ Parti GİK Üyesi Neslihan Koca Nergiz’in de eşlik ettiği ziyarette, Can projelerini anlatarak destek istedi.

Mahalledeki en büyük sorunun yol olduğunu belirten Can, “Her kurban bayramında buradayım. Her geldiğimde yollar çileye dönüyor. 2014’ten beri çözülmeyen bir sorun bu. Sizler destek verin, ilk etapta buranın yol sorununu çözeceğiz” dedi.

Mahallede sosyal tesis eksikliğine de dikkat çeken Can, “Taziye evi yok, insanların bir araya geleceği alan yok, okullardan sadece anaokulu var. İlk, orta ve lise dengi okul yok. Taşıma usulüyle şehre öğrenci gidiyor. Destek verin 31 Mart’ta şu anki uyuyan güzelleri evine gönderelim” şeklinde konuştu.

Ayrıca, su sorununu da gündeme getiren Can, “Elmaların büyük sorunlarından biri de su. Burası doğuda bir ilçeye denk nüfusa sahip ama su yok, yol yok, okul yok, taziye evi yok, bu insanlara reva mı? Biz eksikleri biliyoruz. Belediye başkanı olduğumuzda sizlerle birlikte kol kola bu sorunları çözeceğiz” ifadelerini kullandı.

Mahalleye bir mezbaha ve soğuk hava deposu yapacaklarını belirten Can, “Burayı ekonomik ve sosyal olarak canlandıracağız. Ekilmedik arazi kalmayacak, belediye olarak sizlere su, gübre desteği vereceğiz ve ürün alım garantisi de vereceğiz. Çok güzel projelerle bir an önce ayağa kalkacağız” şeklinde konuştu.

Can, seçimlerde oy aldıkça şımaran mevcut iktidar için de, “Bu insanlar size 20 yıldır hizmet etmiyor. Her seçimde oy aldıkça şımarıyorlar, makam sarhoşu oldular. Biz hizmet yapmasak da kazanıyoruz diyorlar. Artık buna dur demek lazım. Buraya hizmetlerin gelebilmesi için değişim şart” dedi.