Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TÜFAD GENEL KURULUNDA MESUT ÇANAK GÜVEN TAZELEDİ

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kahramanmaraş şubesinde kongre heyecanı yaşandı. Tek liste halinde gidilen seçimde başkan Mesut Çanak güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi. TÜFAD Kahramanmaraş Şubesi’nde yapılan seçime yönetim kurulu üyeleri, antrenörler ve delegeler katıldı.

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mesut Çanak, yapılan seçimlerde tekrar seçildi. 2008 yılında kurulan ve aradan geçen zaman içerisinde birçok organizeye imza atan TÜFAD geçtiğimiz gün 6. olağan kongresini gerçekleştirdi. 212 Delegesi bulunan ve 124 delegesinin katılım sağladığı genel kurulda Divan Lütfi Ergin, Ahmet Sarıtürk, Ahmet Alabacak, Selami Parsıloğlu’ndan oluştu.

Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen seçimlerine Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, Şube Müdürlerinden Spor Faaliyetleri Sportif Değerlendirme ve Takip Şube Müdürü Ali Aksu, Okul sporları Birimi Şube Müdürü Mustafa Arguz, Yurt İdare Birimi Hüseyin Eralp, Kahramanmaraş Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Ekrem Karaoğlan, Futbol İl Hakem Kurulu Başkanı Ali Aytemiz, TFF İl Temsilcisi Ali Kazancı ve Spor severler katılım sağladı. Tek liste halinde gidildi. Bir dönem daha başkanlığa seçilen Çanak, Kahramanmaraş Futbolunun kalkınması için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Üyelerin hemen, hemen tamamının desteğini alarak tekrar Dernek Başkanlığına seçilen Mesut Çanak, tüm üyelere kendisine gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür etti.

“LOBİ ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK”

Seçimlerden sonra açıklamalarda bulunan Başkan Çanak, “ Dernek olarak birlikte lobi çalışmalarını sürdürdüklerini ve Kahramanmaraş’ta yapılmayan ve büyük eksikliği hissedilen Antrenörlük Kursunu her sezon açmaya çalıştıklarını yaptıkları kurslara katılan antrenörlerimiz C Belgesi Antrenörlük diplomalarını aldıklarını belirten Çanak, Lisanslı antrenör olmak isteyen antrenörlerimiz daha önce bu diplomayı almak için büyük zorluklar içerisinde başka şehirlere gitmek zorunda kalıyorlardı, şimdi ise kendi şehirlerinde yapılan kursa hiçbir zorlukla karşılaşmadan katıldılar ve diplomalarını aldılar. İnşallah ilerleyen aylarda yeni kurslar açmanın planlarını yapıyoruz. Bizim amacımız, kendini futbola vermiş ve daha sonra antrenör olmak isteyen arkadaşlarımızın bu antrenörlük diplomalarını rahat bir şekilde almalarını ve çalıştırdıkları takımlardaki futbolculara daha bilinçli antrenman yaptırmalarını sağlamaktır” ifadelerini kullandı.

“TEMSİLCİLERİMİZİN ŞEHRE KAZANDIRDIĞI HEYECANIN BİZE BÜYÜK ETKİSİ VAR”

TFF 3. Ligde mücadele edecek olan Kahramanmaraşspor ve Kahramanmaraş İstiklalspor’un şehre kazandırdığı havadan bahseden Başkan Çanak; Profesyonel takımlarımızdan İstiklaspor ekibi yeni yönetim ve transferleri ile gündemlerde. Kahramanmaraşspor ise ilerleyen günlerde tempolu bir giriş yapacaktır gündeme diye tahmin ediyorum. 2 takımımızın 3. Ligde olması şehrin spora bakış açısını her zaman değiştirmiştir. Onların şehre bu etkisi biz antrenörleri de heyecanlandırmaktadır. Şu anda Kahramanmaraş’ta faal olan futbol takımlarını daha bilinçli antrenörlerle çalışmakta. Burada Dernek olarak çalışmalarımızı devam ediyoruz. Kahramanmaraş’ta diplomasız antrenör kalmayana kadarda yine yeni kurslar açmaya da devam edeceğiz. Tecrübeli ve diplomalı antrenörler sayesinde Kahramanmaraş futbolunun gelişeceğinden eminim” dedi.

Yapılan Seçimler sonucunda Yönetim Kurulu şu isimlerde oluştu:

MESUT ÇANAK

ÇETİN CANLI

EJDER ORAK

FATİH DEMİR

FERHAT ÖZDEMİR

HALİL YÜCEL

HASAN ÇİFTÇİ

HÜSEYİN ERALP

LÜTFİHAN TOLU

M. İZZET KAZANCI

MEHMET KAVAK

OĞUZ KILIÇ

OSMAN BOZKURT

ÖMER İNCE

SEDAT TOPTAŞ