SADECE FUTBOLLA YETİNMEYECEĞİZ UZUN ADAMLARIMIZDA OLACAK

Kahramanmaraş İstiklalspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Gümüşer, kulüp bünyesinde 2. ligde mücadele edecek yeni bir basketbol takımı kuracaklarını ve bu takımın en kısa zamanda Süper Lig’de mücadele edebileceğini açıkladı.  GÜMÜŞER’DEN BASKETBOL TAKIMI MÜJDESİ Gümüşer, Kahramanmaraş’ın basketbola olan sevgisinin ve güçlü altyapısının başarı getireceğini belirtti. Hem futbol hem de basketbolda şehre özlenen başarıları ve şampiyonlukları […]

Kahramanmaraş İstiklalspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Gümüşer, kulüp bünyesinde 2. ligde mücadele edecek yeni bir basketbol takımı kuracaklarını ve bu takımın en kısa zamanda Süper Lig’de mücadele edebileceğini açıkladı.

 GÜMÜŞER’DEN BASKETBOL TAKIMI MÜJDESİ

Gümüşer, Kahramanmaraş’ın basketbola olan sevgisinin ve güçlü altyapısının başarı getireceğini belirtti. Hem futbol hem de basketbolda şehre özlenen başarıları ve şampiyonlukları getireceklerini ifade etti.

2024-2025 futbol sezonunda 3. Ligde mücadele edecek olan İstiklalspor futbol takımı, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına yoğunlaştırdığı ve  Teknik Direktör Ahmet Taşyürek ve Sportif Direktör Ergün Keleş ile anlaşarak önemli bir adım attığı ve bu anlaşmalar, Şairler Tepesi’nde düzenlenen imza töreni ile duyurulduğu toplantıya katılan Kahramanmaraş İstiklalspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Hikmet Gümüşer burada önemli bir müjde de verdi.

“SADECE FUTBOLLA YETİNMEYECEĞİZ”

Gümüşer, yaptığı açıklamada, İstiklalspor Kulübü bünyesinde erkek basketbol takımı kurulacağını müjdeledi. Şehirde sporu seven bir yerel yönetimin ve iş dünyasının desteğinin önemli bir ivme kazandıracağını belirten Gümüşer, bu sayede daha büyük başarılar elde edebileceklerini söyledi.

Depremin şehre verdiği maddi ve manevi zararların ardından sporun motivasyonu yükselteceğine inandığını belirten Gümüşer, sadece futbolda değil, basketbolda da başarıya ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Kahramanmaraş’ın bir basketbol şehri olduğunu vurgulayan Gümüşer, şehirde çok ciddi bir altyapının yanı sıra Süper Lig maçlarının oynanabileceği kaliteli sahaların bulunduğunu ifade etti.

 

İKİNCİ LİGDEN BAŞLAYACAK

Yeni basketbol takımının doğrudan ikinci ligde başlayacağını açıklayan Gümüşer, ilk ikiye girerek birinci lige ve ardından iki yıl içerisinde Süper Lig’e çıkma hedeflerinin olduğunu söyledi. Güçlü bir takım kurmak için idari menajer ve koç adayları ile görüştüklerini belirten Gümüşer, kısa süre içinde oyuncu seçimlerine başlayacaklarını ve şehre gereken motivasyonu basketbolla sağlayacaklarını söyledi.

Gümüşer, sözlerini şu şekilde tamamladı: “İnşallah bu başarıyı basketbolla da yakalayacağız ve kısa zamanda güzel sonuçlar alacağız.”

 

Exit mobile version